Az informatikusoknak is szüksége van a mckenzie tanfolyamra

Informatikusként otthonról dolgozom, és szerencsésnek tartom magam, hogy viszonylag függetlenül, saját időbeosztással tudok pénzt keresni.

A munkám során gyakran kerülnek a szemem elé számítógépes programokkal, újításokkal kapcsolatos hírek, érdekességek, amiket szívesen elolvasok.

Ezt nemcsak passzióból teszem, hanem bízom abban, hogy az új megoldásokkal megkönnyíthetem a munkámat. Például azzal, hogy találok olyan programokat, amivel a feladataimat sokkal gyorsabban tudom megoldani, és nem kell olyan hosszan a számítógép fölött görnyednem.

Ugyanis az a helyzet, hogy még ez a kívülről nézve egyszerűnek és kényelmesnek tűnő munka is rejteget egészségügyi kockázatot. Én sem hittem volna, hogy így járok, de a vállam és a derekam annak ellenére, hogy gyakran felállok, sétálok, és jövök-megyek a lakásban és az udvaron, munka közben még így is sokszor elég durván megfájdult.

Emiatt az ismerősök körében még kérdezősködtem is, hogy esetleg tudnának-e nekem ajánlani megfelelő gyógytornát, ami segíthetne a problémáimon.

Egy barátom így hívta fel a figyelmemet a Therapy4U Gerincterápiás Központra, és azon belül is az egyik általuk is preferált módszerre, ami nem más, mint a Mckenzie módszer, illetve mckenzie tanfolyam, merthogy bizony ezt a fajta gyógytornát meg lehet tanulni, hogy aztán otthon, egyedül is alkalmazza az, akinek szüksége van rá.

Bevallom, hogy számomra azért szimpatikus a mckenzie tanfolyam, mert nagyon nehezen viselem, ha gúzsba kötnek, és ha hetekig adott időre meg kell jelennem valahol – mondjuk egy gyógytornásznál. Ezzel a módszerrel viszont teljesen szabad lehetek, mert a Therapy4U-nál a kezdeti állapotfelmérés, majd a módszer betanulását követően nyugodtan folytathatom a terápiát otthon is – akár munka közben.  

A mckenzie tanfolyam a mechanikai problémák megoldására szolgáló módszer, mely gyorsan és hatékonyan segíthet a fájdalomcsillapításban.

A Therapy4U Gerincterápiás Központ és Medical Fitness Stúdió 30 évnyi tapasztalattal segít az elsősorban gerincfájdalmaktól szenvedőknek. Terápiáik széleskörűek, nem egyetlen módszer köré épülnek. Arra törekednek, hogy az adott probléma, a páciens mindig személyre szabott, egyedi terápiában részesüljön, melyet akár többféle eljárásból, módszerből válogatnak össze. 

A Therapy4U-nál történő első látogatás alkalmával egy állapotfelmérést végeznek. Ennek az állapotfelmérésnek a során próbálják lokalizálni a fájdalom forrását, és azt már rögtön az első alkalommal csökkenteni egy manuálterápiás kezeléssel.

Ekkor kerül meghatározásra a páciensnél alkalmazandó hatékony terápia is.

A Therapy4U Gerincterápiás Központ és Medical Fitness Stúdióhoz történő bejelentkezés nagyon egyszerűen történik. A Gerincterápiás Központ therapyu4.hu weboldalán a „kapcsolat” menüsorban telefonszámot, valamint e-mail címet is találunk. A Központ hétfőtől-csütörtökig délelőtt 8 órától este 20 óráig, illetve pénteken délután 18 óráig várja a gyógyulásra várókat. Az időpont foglalások is ezen időszakban lehetségesek.