Életünk részéből életünk fő összetevője

Ez lett az okoseszközökből! Úgy indult, hogy csak az életünk részei, de már mindenben rájuk támaszkodunk. A személyi számítógépet sokak életében felváltja lassan az okostelefon. Hiszen az is személyi és az is már egy számítógép!

Nem is akármilyen. Jó pár okosteló hardvere komolyabb, vagy legalább annyira komoly, mint amit egy átlagos laptop belsejében találunk. Amikor kellett nekem egy megbízhatóan gyors Xiaomi szerviz, akkor gondolkodtam el ennek az itt boncolgatott dolognak az igazságán…

A linkemen is látható, hogy az LCD FIX nevű szervizről és kereskedésről van éppen szó. Akiknek volt egy olyan szlogenjük az egyik aloldalukon, mint “Ha az eszközödben van az egész életed, miért kockáztatnál?”. És tényleg pont erről van szó! Az egész életünk benne van, vagy benne lehet, és ezért építettek ők egy nagyszerű szolgáltatásegyüttessel operáló vállalkozást ezekre a dolgokra, az LCD FIX-nél. Meg persze ez azért is sikerült ez nekik, mert rendkívül gyorsan dolgoznak, pedig a munkájuk minőségére aztán híresen nem lehet panasz.

Kereskedés is ők, mert árulnak különböző kiegészítőket telefonokhoz, tabletekhez, de főleg szerviz, mert megóvják nekünk és mindig gyorsan javítják a telefonunkat. Többek között kijelzőcsere, akksicsere is van, más szolgáltatásoknál meg azt hangsúlyozzák, ami kicsit visszavezet az alapfelvetésemhez: adatvesztés nélkül vállalják a javítást. Nem csoda, hisz sokaknál tényleg arról lehet szó, hogy kis túlzással az egész életük benne van ebben az eszközben.

Mondjuk maga a Xiaomi is egy olyan márka, ami hétköznapi létünk teljes alakítójává akar válni… Többféle Xiaomi eszközöm van nekem is, nemcsak telóm, de legalább az LCD FIX-nél gondoltak rá, hogy Xiaomi szerviz része is legyen a vállalkozásuknak. Mert ezt, a márka népszerűsége miatt nagyon sokan keresik.

Náluk felújított készüléket vásárolni is lehet. Természetesen Xiaomit is. Meg eladni is nekik… Azt írják, alaposan tesztelik a használtan megvett készülékeket. Tudható ezáltal is, hogy nem adnak el semmi olyat, ami nem munkára fogható még egy jó hosszú időre! Természetesen cserélnek egy ilyenben akkumulátort, de egyéb, elhasználódott alkatrészeket is. A szervizgarancia mellett olyat is kapunk, mint “letiltási garancia”, ami ráadásul örökérvényű. Bizony, ezt írják: örök.

Felvásárolják tehát amúgy a mi használt, sérült, mondjuk leejtett készülékünket is. Vagy az olyat, amit simán csak öregnek érzünk… Azt mondják, ne csüggedjünk, biztosan adnak egy jó ajánlatot rá, ha odavisszük az eszközt, ami már nem kell, vagy baja van. Amennyiben egy készülékünk még biztosított, és megsérül, ők kiállítanak egy olyan szakvéleményt róla a biztosítás lehívásához, ami tutira meg is felel a biztosítónak. Azt írják erről, eddig 100%-ban elfogadásra került minden ilyesmi, amit ők szignóztak. Az összes szakvéleményük!

Ilyenné vált a korszak, amiben élünk. Az okoseszközökre támaszkodunk és az időnk minden esetben pénz. Hát ők nem fogják rabolni azt. Tulajdonképpen se az időnket, se a pénzünket. Mert korrekt árakon csinálnak mindent. Tényleg olyan gyorsan dolgoznak, hogy időpont sem kell hozzájuk, mert nem ülnek a munkákon. Odavisszük és megjavítják nagy eséllyel az eszközt, azonnal. A biztosítási ügyintézésük egyébiránt díjmentes szolgáltatás – ezt írják! Mindenben alkalmazkodtak ahhoz, hogy soha ne essen ki semennyi idő az életünk hasznos részéből amiatt, mert történt valami az okoseszközünkkel.

Szóval, így már bátrabban támaszkodhatunk is arra, mert lesz, aki segít, ha baj van!